Juncker in Middelkerke !

Met gesloten ogen had Juncker alweer drie Coca-Colaglazen whisky achterover geslagen als ontbijt. En met de witte wegmarkeringen op zijn netvlies in gedachten, leidde het hem tot in Middelkerke…

Volgens een aantal kranten brengt Juncker elk jaar enkele dagen door in Middelkerke. In een interview met De Tijd (en ook in L’Echo) lalde hij dit : “Dertig jaar geleden kon ik bij de slager of de bakker gerust iets in het Frans bestellen. Vandaag wordt dat niet meer geaccepteerd, dus praat ik Duits”.

De reacties van de Vlamingen logen er niet om. U heeft ze ongetwijfeld al wel eens ergens gelezen. Het is datzelfde mannetje dat bij de herdenking van de Rwandese genocide bijna president Kagame in brand stak, toen hij vervaarlijk met zijn fakkel zwaaide. (Link met De Standaard, waar u de video kunt bekijken). Gelukkig was er iemand in de buurt om hem dat te beletten ! Ook toen keek hij uit zijn ogen als Stevie Wonder op een mistige dag. De media zwegen als vermoord over de mogelijke oorzaak. En dat is dan de man die als voorzitter aan het stuur zit van de Europese commissie ! Dat hij naar Molenbeek gaat dan, daar spreken ze genoeg Frans.

Ach, die Juncker… Uit elk woord van hem kan Scotch gedistilleerd worden. Nuttig als orgaandonor is hij ook al niet meer. Zijn vitale organen zien er ondertussen uit als Gruyère-kaas.

Ooit hoorde ik iemand op TV zeggen : Alcohol kills brain cells. That frightens me. With every sip I stand the chance of destroying a brain cell that contains vital information. Like : how to eat with a fork and a knife… or unzipping my pants before peeing !

Had Juncker dáár maar eens aan gedacht ! Nu is hij een gelukkig mens, als hij ’s morgens wakker wordt en vaststelt : “Hé, ik heb de morgen gehaald en niet in mijn bed geplast ! “

Live long and prosper.

Mr. Spock

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s